
۱-۳ – اهداف تحقیق۴
۱-۴- ضرورت انجام تحقیق۴۱-۵- جنبه نوآوری تحقیق۶۱-۶- قلمرو تحقیق۶ ۱-۶-۱ چارچوب موضوعی تحقیق۶ ۱-۶-۲ چارچوب مکانی تحقیق۶ ۱-۶-۳ چارچوب زمانی تحقیق۶۱-۷- تعاریف واژه های عملیاتی تحقیق۶ ۱-۷-۱- فرآوری۶ ۱-۷-۲- ریسک۶ ۱-۷-۳- آفلاتوکسین۶ ۱-۷-۴- نوع فرآوری و فروش۷ ۱-۷-۵- روش مشارکتی۷ ۱-۷-۶- روش غیر مشارکتی۷۱-۸- خلاصه فصل اول۷۱-۹- مباحث فصول آینده۷ فصل دوم: مباحث نظری تحقیق۸۲-۱- مقدمه۹۲-۲- فرآوری محصول پسته۹ ۲-۲-۱- تعریف فرآوری۹ ۲-۲-۲- لزوم فرآوری پسته۱۰ ۲-۲-۳-تقسیم بندی سیستم های فرآوری پسته۱۰ ۲-۲-۳-۱- سیستم های غیر مکانیزه (سنتی)۱۰ ۲-۲-۳-۲- سیستم های نیمه مکانیزه۱۱ ۲-۲-۳-۳- سیستم های تمام مکانیزه۱۱ ۲-۲-۴- مشکلات فرآوری۱۲ ۲-۲-۵- ویژگی های بهداشتی پایانه فرآوری پسته۱۲ ۲-۲-۶- مساحت واحد فرآوری۱۲ ۲-۲-۷- ساختمان و تأسیسات واحد فرآوری۱۲ ۲-۲-۸- عملیات فرآوری۱۷ ۲-۲– ۸-۱- پوست گیری۱۶ ۲-۲-۸-۲- شستشو و تمیز کردن۱۷ ۲-۲-۸-۳- تانک های شناوری (حوض آبی)۱۷ ۲-۲-۸-۴- گوگیر۱۸ ۲-۲-۸-۵- نم گیر۱۸ ۲-۲-۸-۶- جداسازی پسته های ریز۱۸ ۲-۲-۸-۷- حذف پسته های پوک۱۹ ۲-۲-۸-۸- جدا کردن پسته های دهان بست۱۹ ۲-۲-۸-۹- نوار بازرسی۱۹ ۲-۲-۸-۱۰- خشک کردن۱۹ ۲-۲-۹- فرآوری پسته در آمریکا۲۲ ۲-۲- ۹-۱-فرآوری تر۲۲ ۲-۲-۹- ۲-فرآوری خشک۲۳ ۲-۲-۱۰- برشته کردن و بسته بندی۲۳ ۲-۲-۱۱-کیفیت و درجه بندی۲۳۲-۴- صادرات محصول پسته۲۴ ۲-۴-۱- مشکلات موجود برسر راه صادرات پسته ایران۲۶ ۲-۴-۲- قرارداد های متقابل و تجارت محصولات کشاورزی۲۶۲-۵- بازاریابی محصول پسته۲۶ ۲-۵-۱- ساختار بازار پسته در ایران و جهان۲۶۲-۶- روش های(سیستم های)فعال در فرآوری و فروش محصول پسته۲۸ ۲-۶-۱- قرادادهای متقابل کشاورزی (مشارکتی)۲۸ ۲ -۶-۱-۱- پیشینه تاریخی، ماهیت و دامنه شکل گیری قراردادهای متقابل کشاورزی۲۸ ۲-۶-۱-۲- نمونه های بارز قرارداد های کشاورزی۳۰ ۲-۶-۱-۳-مزایای قراردادهای متقابل۳۰ ۲-۶-۱-۳-۱- مزایا برای کشاورزان۳۱ ۲-۶-۱-۳-۲- مزایا برای سرمایه گذار۳۱ ۲-۶-۱-۴- پیش شرطهای لازم برای انعقاد و اجرای موفقیت آمیز قرارداد های متقابل۳۲ ۲-۶-۱-۵- معرفی سیستم مشارکتی فعال در بازار پسته شهرستان رفسنجان(ترمینال ضبط پسته امین):۳۳ ۲-۶-۱-۶- سیستم های غیر مشارکتی فعال۳۵ ۲-۶-۱-۷- شرکت تعاونی تولید کنندگان پسته شهرستان رفسنجان۳۵ ۲-۶-۱-۸- شرکت پسته ایرانیان۳۶۲-۷- ریسک فروش محصول پسته۳۶ ۲-۷-۱- انواع ریسک۳۸ ۲-۷-۲- ریسک و قراردادهای متقابل۳۸ ۲-۷- ۳- نا سازگاری در بازار نهاده ها ی محصول پسته و قابلیت قراردادهای متقابل برای کاهش آن۳۹ ۲-۷-۴- ویژگیهای محصول پسته که زمینه را برای بکار گیری قراردادهای متقابل را فراهم می نمایند۳۹۲-۸- آفلاتوکسین در محصول پسته۴۱ ۲-۸-۱- آلودگی آفلاتوکسین۴۱ ۲-۸-۲- تاریخچه موضوع آفلاتوکسین در پسته ایران۴۱ ۲-۸-۳- نشانه ها و قارچ های مولد آفلاتوکسین۴۲ ۲-۸-۴- منابع آلودگی پسته به آفلاتوکسین و راه های کاهش این آلودگیها۴۳ ۲-۸-۵-کنترل آلودگی به آفلاتوکسین۴۴۲-۹- پیشینه تحقیق۴۴۲-۱۰- نتیجه گیری۴۶ فصل سوم: روش تحقیق۴۸۳-۱- مقدمه۴۹۳-۲- روش تحقیق۴۹۳-۳- جامعه آماری تحقیق۵۰۳-۴- روش نمونه گیری۵۰۳-۵- برآورد حجم نمونه۵۱۳-۶- روش گردآوری اطلاعات۵۱۳-۷- ابزار اندازه گیری و جمع آوری اطلاعات۵۲۳-۸- روایی و پایایی پرسشنامه۵۲۳-۹- متغیرهای تحقیق۵۳۳-۱۰- فرضیات تحقیق۵۴ ۳-۱۰-۱- فرضیه های اصلی۵۴ ۳-۱۰-۲- فرضیه های فرعی۵۵۳-۱۱- روش ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده ها۵۵۳-۱۲- خلاصه فصل سوم۵۶ فصل چهارم: تجزیه وتحلیل داده ها۵۷۴-۱- مقدمه۵۸۴-۲- توصیف شاخص های دموگرافیک (بررسی ویژگی های عمومی)۵۹ ۴-۲-۱- وضعیت سن پاسخگویان۵۹ ۴-۲-۲- وضعیت میزان سواد۶۰ ۴-۲-۳- وضعیت شغل اصلی پاسخگویان۶۱ ۴-۲-۴- وضعیت شغل فرعی پاسخگویان۶۳ ۴-۲-۵- نوع فرآوری و فروش محصول پسته توسط پاسخگویان۶۵۴-۳- آزمون فرضیه های تحقیق۶۶ ۴-۳-۱- فرضیه های اصلی۶۶ ۴-۳-۱-۱- فرضیه اصلی اول۶۶ ۴-۳-۱- ۲- فرضیه اصلی دوم۶۸ ۴-۳-۱-۳- فرضیه اصلی سوم۷۰ ۴-۳-۱-۴- فرضیه اصلی چهارم۷۲ ۴-۳-۲- فرضیه های فرعی۷۴
۴-۳-۲-۱- فرضیه فرعی اول۷۴ ۴- ۳-۲-۲- فرضیه فرعی دوم۷۵ ۴- ۳-۲-۳- فرضیه فرعی سوم۷۷ ۴- ۳-۲-۴- فرضیه فرعی چهارم۸۰ فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات۸۲۵-۱ – مقدمه۸۳۵-۲ – بحث و نتیجه گیری۸۴۵-۳- پیشنهادات۸۶۵-۴ پیشنهادت به محققین آتی۸۷۵-۵ محدودیت ها تحقیق۸۷۵-۵ – خلاصه فصل ۵۸۸منابع ومآخذ :۸۹پیوست ها۹۴
فهرست نگاره ها
پایان نامه ارشد : بررسی و مطالعه تاثیر خدمات پس از فروش بر میزان رضایت مشتریان در …
نگاره شماره۲-۱: نمودار مراحل عملیاتی فرآوری پسته تر در ایران | ۱۴ |
نگاره شماره۲-۲: نمودار مراحل فرآوری پسته خشک در ایران | ۲۰ |
نگاره شماره۲-۳ : نمودار مراحل پوک گیری به روش آبی وخشک | ۲۱ |
نگاره شماره۲-۴ نمودار مسیرهای بازار رسانی پسته کرمان
|
۲۸ |
نگاره شماره ۱-۳- نمودار مدل مفهومی تحقیق | ۵۴ |
نگاره شماره ۴-۱: جدول توزیع فراوانی وضعیت سن پاسخگویان | ۵۹ |
نگاره شماره ۴-۲: نمودار توزیع درصدی وضعیت سن پاسخگویان | ۶۰ |
نگاره شماره ۴-۳: جدول توزیع فراوانی وضعیت میزان تحصیلات پاسخگویان | ۶۱ |
نگاره شماره ۴-۴: نمودار توزیع درصدی میزان تحصیلات پاسخگویان | ۶۲ |
نگاره شماره ۴-۵: جدول توزیع فراوانی وضعیت شغل اصلی پاسخگویان | ۶۳ |
äÇÑå ÔãÇÑå ۴-۶: نمودار توزیع درصدی شغل اصلی پاسخگویان | ۶۳ |
نگاره شماره ۴-۷: جدول توزیع فراوانی وضعیت شغل فرعی پاسخگویان | ۶۴ |
نمودار ۴-۸: توزیع درصدی شغل فرعی پاسخگویان | ۶۴ |
نگاره شماره ۴-۹: جدول توزیع فراوانی نوع فرآوری و فروش محصول پسته توسط پاسخگویان | ۶۵ |
نگاره شماره ۴-۱۰: نمودار توزیع درصدی نوع فرآوری و فروش محصول پسته توسط پاسخگویان | ۶۵ |
نگاره شماره ۴-۱۱ : جدول آماره های آزمون T برای مقایسه میانگین رقابت پذیری عرضه محصول پسته | ۶۷ |
نگاره شمار ۴-۱۲: نمودار جعبهای برای مقایسه میانگین رقابت پذیری عرضه محصول پسته | ۶۷ |
نگاره شمار ۴-۱۳ : جدول آماره های آزمون Uمن- ویتنی برای مقایسه کاهش هزینه ها با توجه به نوع فرآوری و فروش | ۶۸ |
نگاره شماره ۴-۱۴ : نمودار جعبهای برای مقایسه کاهش هزینه ها با توجه به نوع فرآوری و فروش | ۶۹ |
نگاره شماره ۴-۱۵ : جدول آماره های آزمون T برای مقایسه کاهش آلودگی پسته به سم آفلا توکسین | ۷۱ |
نگاره شماره ۴-۱۶: نمودار جعبهای برای مقایسه کاهش آلودگی پسته به سم آفلا توکسین | ۷۱ |
نگاره شماره ۴-۱۷ : جدول آماره های آزمون T برای مقایسه میانگین کاهش ریسک فروش محصول | ۷۳ |
نگاره شماره ۴-۱۸: نمودار جعبهای برای مقایسه کاهش ریسک فرآوری و فروش محصول | ۷۳ |
نگاره شماره ۴-۱۹: جدول آماره های آزمون کای دو سن پاسخگویان و نوع فرآوری و فروش محصول پسته آنها | ۷۴ |
نگاره شماره ۴-۲۰: نمودار میله ای رابطه سن پاسخگویان و نوع فرآوری و فروش محصول پسته آنها | ۷۵ |
نگاره شماره ۴-۲۱: جدول آماره های آزمون کای دو مربوط به رابطه بین میزان سواد پاسخگویان و نوع فرآوری و فروش محصول پسته توسط آنها | ۷۶ |
نگاره شماره ۴-۲۲: نمودار میله ای رابطه میزان سواد پاسخگویان و نوع فرآوری و فروش محصول پسته آنها | ۷۷ |
نگاره شماره ۴-۲۳: جدول آماره های آزمون کای دو مربوط به رابطه بین شغل اصلی پاسخگویان و نوع فرآوری و فروش محصول پسته توسط آنها | ۷۸ |
نگاره شماره ۴-۲۴: نمودار میله ای رابطه شغل اصلی پاسخگویان و نوع فرآوری و فروش محصول پسته آنها | ۷۹ |
نگاره شماره ۴-۲۵: جدول آماره های آزمون کای دو مربوط به رابطه بین شغل فرعی پاسخگویان و نوع فرآوری و فروش محصول پسته توسط آنها | ۸۰ |
نگاره شماره ۴-۲۶: نمودار میله ای رابطه شغل فرعی پاسخگویان و نوع فرآوری و فروش محصول پسته | ۸۱ |
فصل اول:
Leave a Reply