
2-4-2- استخراج پروتئین.. 42
2-4-3- حل کردن پروتئین.. 43
2-4-4- تهیه ژل بعد دوم (SDS-PAGE) 45
2-4-5- رنگآمیزی.. 48
2-4-6- تصویر برداری و تجزیه کمی لکههای پروتئینی.. 51
فصل سوم: نتایج و بحث
3-1- تجزیه واریانس صفات.. 53
3-2- اثر کلرید سدیم بر خصوصیات ریشه. 53
3-3- اثر کلرید سدیم بر میزان پرولین.. 57
3-4- تجزیه و تحلیل پروتئوم بافت ریشه. 58
یک مطلب دیگر :
3-5- نقش پروتئینهای شناسایی شده 68
3-5-1- متابولیسم انرژی.. 69
3-5-2- مهار ROS و سم زدایی.. 73
3-5-3- ترجمه پروتئین، پردازش و تخریب.. 76
3-5-4- پروتئینهای مرتبط با دیواره سلولی.. 78
3-5-5- پروتئینهای مرتبط با متابولیسم اسیدهای آمینه و هورمونها 80
3-5-6- شبکه انتقال سیگنال درگیر در پاسخ به تنش کلرید سدیم. 83
3-5-7- اسکلت سلولی.. 84
3-5-8- پروتئینهای مرتبط با رونویسی.. 85
3-5-9- پروتئینهای مرتبط با همبستگی سطح mRNA و پروتئینهای مربوطه. 86
منابع
منابع. 8
چکیده:
Leave a Reply