
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
چکیده
بروسلوز یکی از مهمترین بیماریهای زئونوز میباشد که یکی از مهمترین عوارض این بیماری ایجاد آسیب جفتی و سقط جنین در اکثر میزبانان خود میباشد.
هدف از تحقیق مشاهده و عوارض بیماری بروسلوز ناشی از بروسلا آبورتوس بر روی جنین موش بوده و فرضیه بر احتمال ایجاد سقط جنین در موش بوده است.
این تحقیق در بخش بروسلوز موسسه واکسن و سرمسازی رازی انجام شد. تعداد ۱۵ عدد موش سوری نژاد BALB/C باردار را در قالب ۳ گروه، در روز ۵-۶ بارداری با تزریق درون صفاقی ۵۶ میکرو لیتر محلول PBS محتوی psu 105.7 از باکتری بروسلا آبورتوس بایوتایپ ۳ آلوده کردیم. دو گروه در روزهای پایانی بارداری کالبد شکافی شدند و یک گروه زنده نگه داشته شدند تا سقط یا عدم سقط مشخص شود در ۲ گروه کالبد شکافی شده کبد، طحال، ریه، و جفت مورد بررسی قرار گرفته شدند
تا از ابتلای موشها به بروسلوز اطمینان حاصل شود. نتیجه بدست آمده مثبت بود پرخونی در رگهای منتهی به جفت و خود جفت و سفت شدن بافت جفت همراه با تغییر رنگ (خاکستری تیره)، مشاهده شد که نشانگر تجمع ترجیهی بروسلا در این مکانها است. دلیل این تجمع وجود اریتریتول نبوده و احتمالا کاهش سطح ایمنی در جفت و
مطلب دیگر :
پایان نامه رایگان با موضوع سازمان تجارت جهاني، توسعه بازار، آموزش زبان
وجود سلولهای حساس، باعث بوجود آمدن این شرایط باشد. در موشهایی که زنده نگه داشته شد، هیچ سقط یا مرگ جنینی مشاهده نشد و نوزادان در شرایطی به دنیا آمدند که همگی بروسلوز را از مادرشان دریافت کرده بودند.
بروسلوز یا تب مالت در موش آزمایشگاهی، بروسلوز نشخوار کنندگان و انسان را شبیه سازی می کند و برای بررسی و مطالعه نوترکیبی بروسلاآبورتوس در آسیب شناسی جفت مدل مناسبی است.
کلمات کلیدی: بروسلا آبورتوس، بروسلوز، موشهای باردار، جفت، آسیب شناسی جفت.
Leave a Reply